Kerkorgel opname

 

Virtual Pipes is een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij staan garant voor geluidsopnamen van hoge kwaliteit en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van kerkorgel-opnames op locatie ten behoeve van een concertregistratie,
demo -of CD-productie. Virtual Pipes maakt uitsluitend gebruik van hi-end opnameapparatuur en microfoons (o.a. RME, DAV, Lewitt, Schoeps, B&K en Neumann).

 

 

Geluidsnabewerking

 

Editing (montage) en mastering -  het afwerken van de geluidsmix naar een totaalklank - gebeurt in de eigen studio van Virtual Pipes. Als een opname heeft plaatsgevonden, is het proces nog maar voor een deel afgerond. De opname moet namelijk nog gemonteerd en gemasterd worden (bijvoorbeeld ten behoeve van de CD).
De (meersporen) opnamen worden op locatie vastgelegd in 24-bits kwaliteit. Het monteren gebeurt geheel digitaal met 32-bits resolutie. De kwaliteit van de opnamedata blijft hierdoor optimaal.

Verder maken we gebruik  van speciale software om achteraf klankcorrecties toe te kunnen passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om storende omgevingsgeluiden te verwijderen zonder dat het gewenste signaal wordt aangetast.

 

 

 

CD-productie

 

Wij kunnen een CD-productie van A tot Z verzorgen.
Voor ons is het van belang dat de CD een optimale balans biedt tussen de karakteristiek van de opnameruimte en de uiteindelijke opname. Ook de lay-out van de CD krijgt veel aandacht.
CD's moeten verkocht worden, daarom moeten deze er gewoon goed uitzien en voldoende ondersteunende informatie bevatten.

Ondanks de hoge kwaliteitsstandaard zijn wij in staat tegen zeer concurrerende tarieven producties te verzorgen.
Download ons prijsvoorbeeld (.pdf) of neemt u contact
met ons op voor een gerichte vrijblijvende offerte.

© Danny Koschinski  2016-2020